Finland FIN  
swe  

rss

  • rss
Nyheter -
AMWAY-VOLONTÄRER 2016

2016.12.05 - 

Amway hyllar 65 Amway-affärsdrivares volontärinitiativ i Europa!

270 Amway-affärsdrivare i Europa delar med sig av volontärprojekt relaterade till miljö, hälsa och utbildning för att förbättra vårt samhälle.

Som Amway-affärsdrivare i Europa har du visat vikten av socialt engagemang genom att dela med dig av 270 volontärprojekt relaterade till miljö, hälsa och utbildning för att förbättra ditt samhälle under 2016.  

Vi vill tacka dig för att du har delat med dig av dina värdefulla volontärprojekt under perioden juni – september 2016 inför fyraårsjubileumet av kampanjen One by One Amway Volunteering Campaign. Med dessa projekt har du visat ett utomordentligt engagemang för att stödja ditt samhälle. 

Vi ser fram emot ditt fortsatta aktiva stöd och engagemang i ditt samhälle. Dela dina berättelser med oss och lev ut Amways vision: ”Hjälpa människor att leva bättre liv”.

Följande 10 icke-statliga organisationer kommer att få stöd av Amway Scandinavia under året. Mer kommer under 2017, så håll utkik!

Danmark:Café Værestedet, som hjälper ensamma människor och människor i missbruk. Detta fantastiska projekt stöds av Annette Clausen som är volontär på kaféet.

Vejle Zonta Klub, som hjälper utsatta flickor och kvinnor. Detta fina initiativ stöds av Else Bang som samordnar och arbetar ideellt med projekt.

En lokal mötesplats som hjälper äldre människor och andra som behöver sällskap. Detta fantastiska projekt stöds av Lene Bærentsen som organiserar promenader och pratar om kost.

Norge:PWN, som stödjer utländska kvinnliga entreprenörer. Detta lysande projekt stöds av Barbara Skeie och Katy Paus som är mentorer och samordnare.

Kafe Q, som hjälper ensamma ungdomar. Detta fina initiativ stöds av Wyonne Long som är volontär på kaféet.

Finland: Sippolan Koulu, som stödjer lokala barn och ungdomar. Detta fantastiska initiativ stöds av Anne Nissinen som samlar in pengar och samordnar.

Kouvolan Sudet, som stödjer unga lokala bandyspelare. Detta fina initiativ stöds av Nina Laaksonen som stödjer laget och samordnar olika aktiviteter.

Sverige:Knivsta IK, som stödjer unga lokala fotbollsspelare. Detta fantastiska projekt stöds av Håkan Modiér som har varit volontär på klubben i 20 år.

Rebecca Orden/Huddinge Børn, som stödjer cancersjuka barn. Detta fina initiativ stöds av Elisabeth Laxton som umgås med barnen och delar ut julklappar.

Mira, som stödjer kvinnor i kris. Detta fantastiska projekt stöds av Marita Skårelid som arbetar som volontär och hjälper kvinnorna.

Kommentera

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia