Finland FIN  
swe  

rss

  • rss
Nyheter -
Nya barnvänliga produkter som skyddar ditt barns kropp

2017.08.18 - 

Nu kan du rengöra ditt barns kläder och tänder med gott samvete.

Amways nya SA8flytande koncentrerade tvättmedel för barn samt nya tandvårdsprodukter från GlisterKids har utformats för att ge maximalt skydd till ditt barn och naturen på en och samma gång.

Naturliga ingredienser gör dina barnkläder rena
Med SA8flytande koncentrerat tvättmedel för barn (22,89 EUR) behöver du inte längre oroa dig för smuts på kläderna eller obehagliga hudreaktioner hos ditt barn.

SA8flytande koncentrerat tvättmedel för barn är dermatologiskt testat, och är därmed säkert att använda till bebis- och småbarnskläder. Dessutom är tvättmedlet biologiskt nedbrytbart och innehåller inga färgämnen eller optiska vitmedel.

Tvättmedlet innehåller naturliga ingredienser från kokosnöt och fermenterad säd. En unik sammansättning som gör kläderna helt rena och mjuka på en och samma gång – även i kallvatten ner till 15 grader.

Ytaktiva ämnen från kokosnöt gör att spänningen mellan smuts och kläder enkelt löses upp. De naturligt skapade enzymerna från fermenterad säd avlägsnar enkelt och snabbt fläckar från bland annat mjölk och barnmat. Slutligen verkar fettsyrorna från kokosnöten härligt mjukgörande på kläderna.

SA8flytande koncentrerat tvättmedel för barn innehåller inga animaliska ingredienser och är inte heller testat på djur. 

Skydda tänder under utveckling
När ditt barn har fått på sig rena och nytvättade kläder passar GlisterKids-tandkräm (4,59 EUR)  bra till ditt barns mjölktänder – samtidigt som tandborstningen blir en rolig upplevelse!

Den nya GlisterKids-tandkrämen är avsedd för barn från två år och uppåt. Det är en skonsam, sockerfri gel som motverkar hål samt rengör och skyddar mjölktänderna med fluor.

Tandkrämen består av den exklusiva REMINACT™-sammansättningen, som bevisligen bidrar till att återuppbygga de viktiga och naturliga mineralerna i tänderna såsom kalcium och fosfor.

Tuben är enkel att öppna och stänga och är dekorerad med den glada pandan som heter Patches, som hjälper till att göra tandborstningen till en positiv och rolig upplevelse för ditt barn.

Färgglada och barnvänliga tandborstar
Använd gärna tandkrämen tillsammans med den nya GlisterKids-tandborsten (11,47/4 EUR) som finns i flera olika, glada färger och som har ett bekvämt grepp som är perfekt utformat för barns små händer.

Borsthuvudet är runt och med mjuka strån, vilket rekommenderas av tandläkare. Borsthuvudet har en färgad del som visar hur mycket tandkräm som ska användas. 

Tandborsten är helt fri från ämnena PVC (polyvinylklorid), BPA (bisfenol A) och ftalater som ofta förknippas med hormonstörande egenskaper, så att du kan känna dig helt trygg och säker när du borstar ditt barns små tänder! 

 

Om AMWAY HOME
SA8flytande koncentrerat tvättmedel för barn är en AMWAY HOME™-produkt som är ett resultat av vår mångåriga vetenskapliga erfarenhet av att utveckla de bästa rengöringsprodukterna som ger dig och din familj ett hälsosammare hem och som dessutom är skonsamma mot miljön.

Alla AMWAY HOME-produkter bygger på en unik BIOQUEST FORMULA™ som använder högaktiva ingredienser från naturen för att ge enastående rengöringsresultat utan att skada miljön.

BIOQUEST FORMULA innebär att:

  • Alla produktsammansättningar från AMWAY HOME är helt biologiskt nedbrytbara.
  • AMWAY HOME-produkterna är koncentrerade och har ett högt innehåll av aktiva ingredienser i stället för fyllnadsmedel eller vatten, eftersom vi anser att kunderna ska få något för pengarna.
  • AMWAY HOME-produktsammansättningarna testas under överinseende av hudläkare[1] för att säkerställa att de är säkra och hudvänliga, och att de varken ger upphov till allergiska reaktioner eller andra hudirritationer. Med SA8flytande koncentrerat tvättmedel för barn har vi gått ett steg längre och fått hjälp av en barnläkare med att testa produkten för att säkerställa att den också är skonsam mot känslig barnhud.

 

Amway har i över 50 år försett dig med miljövänliga produkter och vi har oberoende certifikat som intygar det. Bland annat från AISE Charter for Sustainable Cleaning (International Association for Soaps, Detergents and Maintenance Products), som är branschens officiella europeiska organ.

A.I.S.E. intygar att våra produkter uppfyller deras miljömässiga, sociala och ekonomiska krav. Som det officiella europeiska organet för rengöringsbranschen är deras godkännande ett fantastiskt erkännande av vårt hårda arbete med att framställa effektiva rengöringsprodukter som har en positiv inverkan på omvärlden.

Läs mer på www.amway.fi

För mer information och varuprover, kontakta:

Mette Hvistendahl Munch, Corporate Affairs Manager

Mette.munch@amway.com

+45 2034 5131

 

Kommentera

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia