Finland FIN  
swe  

rss

 • rss
Nyheter -
Nytt ögonbrynskit ger skandinaviska kvinnor power

2017.01.26 - 

#artistryscandinavia

90-talet har varit en viktig influens i sminktrenderna på catwalks och röda mattan den senaste tiden. Men våren 2017 ser det ut som om vi ska resa ännu längre tillbaka i tiden – nämligen till 80-talet.

Det betyder starka färger – och ögonbryn med power!

Amways nya Artistry Signature Color™ Brow Kit från vårkollektionen Artistry™ Spring 2017 Limited Edition Modern Icon Collection ger dig nu möjlighet att hänga med i trenden.

– Med ögonbrynskitet kan du förstärka dina drag genom att arbeta med ögonbrynen, även om du väljer en naturlig look på ögonen. Det är särskilt viktigt om du har klara färger som blå eller grå ögon samt blont hår och ljusa ögonfransar.

Så säger Cristian Ciriani, som är lärare i makeup och skönhet på Amway och som har mångårig erfarenhet inom den internationella skönhets- och modebranschen.

– De senaste åren har det blivit allt viktigare för kvinnor att utnyttja sina ögonbryn och förstå hur man arbetar med dem för att få ögon med en dramatisk effekt. Vi lever i en 80-talsnostalg, något man ser i de senaste modetrenderna och som också är tydligt i Artistrys nya kollektion, säger Cristian Ciriani och tillägger:

– Kitet liknar nästan en James Bond-pryl med ett hemligt fack där du hittar alla verktyg du behöver för att förstärka din look!

Bli pånyttfödd på 80-talet

Det är inte bara ögonbrynskitet som bidrar till att ge din vårlook 2017 lite extra power. Artistry™ Spring 2017 Limited Edition Modern Icon Collection lanserar också en rad andra produkter som följer de internationella modetrenderna. Bland annat Artistry Signature Color™ Shimmer Powder Eye Duo som gör att du kan skapa en pigg ögonlook med starka färger.

– Modeveckorna våren 2017 avslöjar nostalgiska modeinfluenser såsom elektriska eyeliners, glittrande ögonskuggor och hår med mycket volym. Massor av vackra kändisar på röda mattan bevisar det – till exempel skådespelarna Kristen Stewart och Allison Williams samt modellen Gigi Hadid. Artistrys nya kollektion är din chans att födas på nytt på 80-talet, säger Cristian Ciriani.

 • Med Artistry Signature Color ™ Lip Shine kan du ge dina läppar en våt look som reflekterar ljus. Den har en unik gelsammansättning som ger dig samma look som ett läppglans men med samma komfort som ett läppstift.
 • Artistry Signature Color™ Highlighting Tint ger din hy en strålande och sund lyster. Den kan användas som den är eller blandas med foundation. Applicera Artistry Signature Color™ Highlighting Tint på de områden av ansiktet där ljuset faller: Kindbenen, näsan, under ögonbrynen, i ögonvrårna och ovanför amorbågen.
 • Artistry Signature Color ™ Shimmer Powder Eye Duo är en ljusreflekterande blandning av krossade pärlor. Den får garanterat dina ögon att gnistra – oavsett om du använder den som den är eller blandar den med en annan färg.
 • The Artistry Signature Color™ Brow Kit innehåller två färger, ett vax, en pincett, en vinklad borste och en spolformad borste – ett verktyg att forma ögonbrynen med. Kitet innehåller allt du behöver för att få vågade och definierade bryn både hemma och när du är på språng.

Artistry™ Spring 2017 Limited Edition Modern Icon Collection

Artistry Signature Color™ Lip Shine: 32,02 EUR

 • Soft Rose och Fuchsia: Ger ett läppglansliknande skimmer och samma täckning som ett läppstift.

Artistry Signature Color™ Highlighting Tint: 42,75 EUR

 • Pink: En strålande, krämig sammansättning och en lyxig blandning av 3D-pärlor.

Artistry Signature Color™ Shimmer Powder Eye Duo: 55,59 EUR

En exklusiv, ljusreflekterande blandning av krossade pärlor i form av ett skimrande, löst pulver.

 • So Chic: Dreamy Pink och Crystal Blue
 • Subtle Chic: Golden Pearl och Gleaming Peach

Artistry Signature Color™ Brow Kit: 42,62 EUR

 • Taupe Powder
 • Brow Wax
 • Espresso Powder
 • Innehåller en spolformad borste, en pincett och en vinklad borste.

Artistry ™ Spring 2017 Limited Edition Modern Icon Collection finns tillgänglig från den 26 januari 2017 och så länge lagret räcker.  Artistry™-produkter säljs uteslutande genom ett internationellt nätverk av direktsäljare. Besök amway.fi för att hitta närmaste säljare.

För mer information:
Mette Hvistendahl Munch,

Corporate Affairs Manager, Amway Scandinavia
mette.munch@amway.com
+45 2034 5131
http://news-se.amway.fi/

Kommentera

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia