Finland FIN  
swe  

rss

  • rss
Nyheter -
Vård från topp till tå för hela familjen

2017.05.04 - 

Låt hela familjen njuta av välmående hud. Ge dig själv och din familj det bästa från naturen med G&H, exklusivt från Amway.

Upplev en ny generation av vård från topp till tå med Amways nya G&H-produktserier för kroppsvård.

Vi fokuserar ofta på att ta hand om huden i ansiktet eftersom det är den vi ser först, men de övriga 95 procenten av vår hud behöver också vård och uppmärksamhet. Kroppsvård är väldigt viktigt, eftersom huden är den främsta barriären som skyddar våra kroppar mot yttre miljöpåverkan. G&H innehåller naturliga ingredienser som är bra för huden. De odlas och skördas med omsorg och blandas sedan för att skapa unika, vårdande sammansättningar som gör huden välmående och balanserad.

Nya G&H från Amway består av tre produktserier med kroppsvårdsprodukter som vårdar, fräschar upp och skyddar hela kroppen hela dagen, säger Michelle A. D’Allaird, Amway Artistry Master Skin Health Educator.

G&H-produktserien för kroppsvård innehåller milda, sulfatfria och pH-balanserade sammansättningar som är effektiva men samtidigt säkra att använda på barn från 3 års ålder. Förpackningen är miljövänlig och 100 % återvinningsbar.  Varje produktserie är framtagen med en egen unik blandning av hudvänliga, naturligt utvunna växtbaserade ingredienser som vårdar, lugnar och återfuktar huden på alla i familjen:

G&H NOURISH+ FÖR ATT LINDRA ÄVEN DEN MEST IRRITERADE HUDEN!

G&H NOURISH+™-serien innehåller Body Wash (10.48 EUR) , Body Lotion (15.97 EUR), Complexion Bar (12.12 EUR) och Hand Cream.

Berikande sammansättningar med honung från apelsinblomma, sheasmör och pumpafröolja hjälper till att vårda, lugna och bibehålla hudens sunda utseende.

• Apelsinblomma tillför vårdande näring som återfuktar och gör huden mjuk.

• Sheasmör ger huden näring tack vare att det innehåller vitamin A, E och F som är kända för att återuppbygga hudens fuktbarriär.

• Pumpafröolja är en antioxidant som hjälper till att skydda huden mot skadlig miljöpåverkan.

G&H REFRESH+ FÖR ATT LUGNA DIN TORRA HUD!

G&H REFRESH+™-serien innehåller Body Wash-Gel (10.48 EUR) och Body Milk (15.97 EUR).

Balanserade sammansättningar med aloe, druvkärnextrakt och extrakt från grönt te som friskar upp, återfuktar och lugnar huden på samma gång.

• Aloe lugnar huden tack vare dess svalkande och återfuktande egenskaper.

• Druvkärnextrakt är en kraftfull antioxidant med lugnande egenskaper som har en skyddande och uppfriskande effekt på huden.

• Extrakt från grönt te stärker huden och skyddar den mot skadlig miljöpåverkan.

G&H PROTECT+ SKYDDAR HUDEN PÅ ETT NATURLIGT SÄTT!

G&H PROTECT+™-serien innehåller Concentrated Hand Soap (7.85 EUR), Bar Soap, Deodorant & Anti-Perspirant Roll-On (9.75 EUR) och Deo Spray (10.59 EUR).

Problemfria sammansättningar med extrakt från vitt te, naturliga mineraler och blåbärsextrakt som ger ett bra skydd mot lukt, smuts och torrhet och gör att huden ser välmående ut.

• Extrakt från vitt te stärker huden och skyddar den mot skadlig miljöpåverkan.

• Naturliga mineraler skyddar och reparerar huden.

• Blåbärsextrakt är rikt på vitamin C och antioxidanter och bidrar till att reparera befintliga skador orsakade av miljöpåverkan.


Hitta G&H på WWW.AMWAY.SE

Om AMWAY

Amway är världens ledande familjeägda konsumtionsvaruföretag. Företaget säljer mer än 450 produkter av hög kvalitet inom kategorierna skönhet, välbefinnande och hemmet, och produkterna säljs uteslutande genom oberoende distributörer direkt till slutkonsumenterna.  Företaget, som grundades 1959 i Ada i USA, bedriver sin verksamhet i mer än 100 länder och områden och omsatte 8,8 miljarder USD 2016.


För mer information, varuprover eller bilder kontakta:

Mette Hvistendahl Munch
Corporate Affairs Manager, Amway Scandinavia
+45 20345131, mette.munch@amway.com

Kommentera

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia