Finland FIN  
swe  

rss

  • rss
Nyheter -
Volontärdag 2017: Amway ger bort produkter

2017.11.16 - 

Under december ger en ABO i Sverige, Danmark och Finland bort produkter på ett värde av 750 EUR vardera för att stötta lokala välgörenhetsprojekt.

I oktober frågade Amway ABO:er i de fyra skandinaviska länderna att skicka in information om lokala välgörenhetsprojekt de medverkar i. 14 sökande skickade in sina projekt, vilka var allt från volontärarbete i medborgarhus till lokala teaterensembler.

”Amway har alltid hjälp människor att leva bättre liv och det här är ett sätt att göra det. Under många år har vi stöttat barn globalt men vi vill också visa vårt stöd lokalt i de skandinaviska länderna” säger Sales Manager Mette B. Henius.

ABO:erna bakom de tre initiativen blev tillfrågade vilka produkter som skulle hjälpa dem i deras arbete och i december kommer de att få sina paket.

Danmark:
Lis Bærentsen och Anna Marie Dyremose stöttar cirka 50 kvinnor och deras barn på ett kriscenter i Holstebro. De kommer att ta emot produkter från G&H, Satinique och Artistry och lite XS Power-drycker att servera på ett event kring produktöverlämningen.

Finland:
Annika Hoven stöttar familjer i jultider genom Julhjälp Raseborg 2017. Dessa familjer befinner sig i svåra situationer på grund av till exempel arbetslöshet eller sjukdom. De kommer att ta emot produkter från G&H, Satinique och Artistry.

Sverige:
Pernilla Keusch stöttar organisationen Talita som hjälper kvinnor som utnyttjas genom sex-trafficking i Sveriges storstäder. De kommer att ta emot produkter från Artistry.

 ”Det har självklart varit väldigt svårt att välja bland alla ansökningar, och här på Amway är vi stolta över att arbeta med ABO:er som inte bara hjälper sig själva att leva bättre liv genom att bygga upp sin verksamhet, utan också hittar tiden att hjälpa andra” säger Mette B. Henius.

I år fick inte Amway några ansökningar från Norge.

Läs mer om Amways globala välgörenhetsarbete https://powerof5.nutrilite.com/

 

Kommentera

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia